۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1396/10/18 /Dorsapax/Data/Sub_24/File/تغذيهC.JPG
به صدا درآمدن زنگ تغذيه سالم در مدارس شهرستان كوهرنگ
در روز دوشنبه مورخ 96/10/18 به مناسبت هفته ملي بسيج تغذيه زنگ تغذيه سالم در مدرسه شهيد كلاهدوز روستاي دهنو به صدا درآمد.كارشناسان واحد سلامت خانواده با برپايي سفره سلامت (صبحانه سالم)در مدرسه شهيد كلاهدوز دهنو در خصوص اهميت تغذيه صحيح در سلامت كودكان؛ اهميت صرف صبحانه نكات ارزنده اي را ارائه دادند.در اين جلسه سركار خانم صديقه رضوي كارشناس واحد خانواده در خصوص سوء تغذيه و تاثير آن بر يادگيري و نقش همياران تغذيه مطالبي را عنوان كرد. وي همچنين در ادامه افزود: دانش آموزان وخانواده هاي آنها بايستي در اصلاح الگوي تغذيه بكوشند و سعي كنند بيشتر از غذاهاي سنتي و سالم استفاده كنند واز مصرف فست فودها و غذاهاي منجمد كه منشا بسياري از بيماريها و چاقي مفرط افراد جامعه مي شوند خود داري كنند. در پايان از دانش آموزان مدرسه شهيد كلاهدوز دهنو با غذاهاي سنتي و ميوه پذيرايي به عمل آمد.